Bartek123 napisał(a):Morze mi ktos pomuc?Gdy ktos mówi cokolwiek w Gothic 3 literki w som strasznie małe jak to zmienic?? Mam zainstalowanego patcha 1.08 i tyle co sie zmienilo to to ze som napisy nad przedmiotami.Prosze o POMOC
Przeczytalem większość postów w tym temacie i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie mianowicie: Mam taki sprzęt Celeron 2.6GHz 512 Ram Grafike Radeona 9550 128 i mam taki problem gra strasznie słabo mi chodzi(wszystko na low ustawione) żaden TWEAK nic nie daje wiem że cos trzeba w pliki ge3.ini coś pozmieniać ale nie wiem dokładnie co, a jestem pewien że dużo osób gra z 512 ramami i im nawet gra płynnie idzie.
witam zapraszam do lektory artykulu: podobno pomaga:
http://www.gothic.phx.pl/forum/index.php?s=73194bb5b6957723a4b5c1031f2788e2&showtopic=38784
Już wiem jakie o co cho z tymi małymi literkami w spolszczeniu,
a mianowicie włączyłem dzisiaj calll of duty 2 i tam w menu takie mini literki jak w gothicu.I co Wydaje mi się że to przez tweakera. Ale nie jestem pewien
omnix napisał(a):Apropo doszedł ktoś dalej niż new game ? I wie co trzeba zrobić na samym początku bo ja nierozumie tego ?
nicor999 napisał(a):mowicie o patch 1.08 czy 1.8? jesli o 1.8 to z kad mozna go sciagnac. podajcie linka
omnix napisał(a):Ale jak ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości