Ruther1991 napisał(a):Pomóżcie innym a nie!!
tekstury i zasięgi na medium! i cache zasobów na max (wydaje mi się że to chodzi o ilość tekstur przygotowywannych wcześnie przed wyświetleniem przez RAM ale może się myle) resztę mam na min! i chodzi mi dobrze ale co 30 sek po przejsćiu kawałka drogi mi doczytuje
TWEAKI
1.Rozpakowujesz go, wchodzisz w Med(recommaned) kopiujesz plik UserOptions wchodzsz w Moje Dokumenty\gothic3 i wklejasz ten plik
2.Plik ge3 kopiujesz wchodzisz tam gdzie zainstalowałes G3 tam bedzie folder Ini wchodzisz w niego i wklejasz ten plik.
3.Plik ge_default_1_4.fx kopiujesz wchodzisz tam gdzie zainstalowałes G3 i po kolei
/ Data / Materials / ShaderMaterial / Effects i tutaj kopiujesz ten plik
cugaro napisał(a):Jak się włącza napisy w Gothic 3 (jak ktoś cos mówi to nie widze.
Subtitle=false
NA
Subtitle=true
Jackson05 napisał(a):cugaro napisał(a):Jak się włącza napisy w Gothic 3 (jak ktoś cos mówi to nie widze.
Zmień sobie w useroption w moje dokumenty/gothic3
linijkę
- Kod: Zaznacz wszystko
Subtitle=false
NA
Subtitle=true
Bartek123 napisał(a):me>you napisał(a):Czlowieku masz za malo ramu !!! Tyle to ja mialem kilka lat temu, do tej gry jest minimum 1gb, zalecane 2gb...
To niejest tak dokonca ja mam 512 i mi śmiga
Serek-007 napisał(a):Nie pomogło dalej nie widze napisów nawet w menu
Labun napisał(a):Ja też mam 512mb i mi chodzi dosyć dosyć nie wszystko zależy od ramu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: Dzisiaj o 20:55 ]
Me>you ty wogóle widziałeś wymagania sprzętowe??
Jak nie to patrz:
Minimalne:
CPU: Pentium 4 2GHz / ADM 2000+
RAM: 512MB
GPU: GeForce 3/ Radeon 8500 (64 MB)
Napęd: DVD-ROM
Optymalne:
CPu: Pentium 4 3GHz / ADM 3000+
RAM:1024MB
GPU GeForce 6800 GT / Radeon X800 Pro
Napęd: DVD-ROM
![]()
![]()
To gdzie to 2GB Ramu ?? Bo ja jakoś nie widzie.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości