bamboocha napisał(a):a ty szukasz policji zeby sie z nia poganiac??
bo jest taka opcaj jak bys niezauwazyl aby odrazu sie bawic z nia
kidman napisał(a):wyszedl pacz do wersji 1.3
zrobilem upload na swoj server mozecie pliczek zassac
TUTAJ
waga 12,19MB
Buczek96 napisał(a):Witam.
Mam wielki problem posiadam komputer taki: Procesor 3000 athlon 512 ram, radeon 9800 w sumie to jest najwazniejsze. Chodzi mi o to ze w NFS mam taki problem gdy gram zarywa i nie ma różnicy czy włacze najwyzsze detale i rodzielczosc czy najniższe wszystko. Zarywa tak samo na max detalach i minimum.
kidman napisał(a):wyszedl pacz do wersji 1.3
zrobilem upload na swoj server mozecie pliczek zassac
roro napisał(a):Witam wszystkich ,przeszukałem całe forum i nie ma mojego problemu.Chodzi o to ,ze według powyższych wskazówek zainstalowałem gierke, nawet sie odpaliła tzn: daemon 4, miniimage, sd4hide.Jednak po przejściu jakiejkolwiek jazdy np. na czas przed policją ,czy też kariera, po ukończeniu i wygraniu danego wyścigu jak wciskam enter ,zeby kontynuowac zawsze wywala mi do windowsa.
Mój config: Windows xp, Athlon 2800, ram 1 giga, radeon 9600 najnowsze stery grafiki, directx 9.0c.Prosze o pomoc.Z góry dzieki,
Wystąpił problem z aplikacją speed.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
badylorz napisał(a):jak się instalkuje tego patcha ?
piterek91 napisał(a):Ja mam taki problem: otóz zainstalowałem normalnie gre, Później pościągałęm potrzebne programy Deamoon tools, sh4hide zrobilem dysk wirtualny wlozylem do niego obraz dysku cd 1 proobuje wlaczyc i nie dziala...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości