http://www.tncsystem.info/fluid/MIX/dworak%20to%20cheater.exe
i dziala bezproblemowo
handzior napisał(a):no jak mam zrobic zeby ta gra chodzila!!! bo pisze jakbym cracka nie mial a MAM!!!
ryba15 napisał(a):siemka alll mam taki problem jak instaluje nfsmw to wszystko wprzo instaluje z daemona 4 wlaczam gre oczywiscie z sd4hide uruchominym i mi sie ladnie wlacza wszystko tylko ze na drugim filmiku jak sie akriera zaczyna mi sie wylacza gra i tak za kazdym razem:/ muj komp geforce 5200 fx 1,5 mhz 256 ram ddr POMOZCIE PLIZ
KOzaczydlo napisał(a):TY fLUID FRJERZE NIE STARSZ MNIE BANOWANIE BO JESTES TYPOWYM LESZCZEM kurdeĄ cenzura! I cenzura! SIE NIKT NIE ZNA ODPOWIEDZI NA MÓJ PROBLEM CZYLI WSZYSTCY WY SIE NADAJECIE......DO TARCIA CHRZANU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
KOzaczydlo napisał(a):NIE STARSZ MNIE BANOWANIE
KOzaczydlo napisał(a): LESZCZEM
KOzaczydlo napisał(a):kurdeĄ
KOzaczydlo napisał(a):enzura! I cenzura!
KOzaczydlo napisał(a):DO TARCIA CHRZANU
SaTeJa napisał(a):A spróbuj w deamonie wszystkie securomy safedisci odznaczyć i wtedy odpal . Ja tak mam u siebie i działa
Chibita napisał(a):Sprawdzony sposób na uruchomienie Need for Speed Most Wanted :
1.Ściągnij poniższą paczkę.
2.Przeczytaj plik "Uruchomienie - CZYTAJ!" i "Image" (jak ktoś wie jak zrobić obraz proszę nie czytać dokumentu "Image"((chyba,że ktoś chce)).
3.Postępuj według instrukcji.
NFS-MW_by_Yamahix - DOWNLOAD
Miłego łamania zabezpieczeń[/url]
chwast napisał(a):Gram se w tegogo NFS MW znaczy juz przeszłem i czy tu wogóle mozna np.: zamontować neon, odwlaić bagażnik, zamontować hydraulike zmienic kolor nadtlenku azotu wypuszczanego stojąc w miejscu, i kilka innych rzeczy?? A ta cała policja to jest głupia !!!
chwast napisał(a):A ta cała policja to jest głupia !!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości