skun napisał(a):Witam dopiero dzisiaj chce zainstalowac most wanted i mam problem przy instalce gdy pojawia sie komunikat o 2cd otwieram w deamonie ten plik z drugiej plytki i pojawia mi sie komunikat :Unable to mount image.Cue sheet : line 1 _ File not accessable bardzo prosze o pomoc bo sie juz doczekac nie moglem instalki a ti taka lipa. POzdro
slepy87 napisał(a):witam! mam nadzieje,ze nie zdenerwuje nikogo moim postem ale mam maly problemikotoz: wszystko mi smiga jak nalezy (grafika menu, napisy, filmiki itp.) procz grafiki w wyscigach, tj. mam zamiast widoku samochodu w grze i toru brazowy ekran
sorka jesli taki temat juz byl,ale przegladalem to forum i nie moglesie takowego doszukac (moze dlatego ze tak mnie spielo zeby wkoncu zagrac w ta gierke). prosze o w miare szybka pomoc
z gory dzieki
pozdrawiam
grzechoo20 napisał(a):a ja mam inna prosbe czy ktos z was juz ma 100% i czy dostal juz corvette c6r bo ja juz tez mam 100% ale jeszcze jej nigdzie nie moge znalezc ani jej jeszcze nie dostalem
MsTrex napisał(a):szkoda że tak mało części jest w tym NFS MW, nie ma neonów a szkoda bo fajne są. Nie ma też głośników w bagażniku a to było zaje-fajne
MsTrex napisał(a):A wam czego brakuje z NFSU 2 ????
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości