mlody_T2T napisał(a):Spisal moje dane z zeszytu do fizyki
Creative napisał(a):Radzę zapłacić bo wpisuja Cie do krajowego rejestru długów
jarekpp666 napisał(a):co do dowołania to możesz napisać że jak autobus podjeżdżał na przystanek to byłeś kilkanaście metrów dalej i musiałeś dobiec czyli nie miałeś czasu aby wyjąć bilet a w autobusie zanim go wygrzebałeś z portfela który był w plecaku (takie przedłużanie tej czynności) to kanary już Cię spisywali
airfox1 napisał(a):etc. Nie mają żadnych narzędzi do egzekwowania długów
Wojtasgls napisał(a):Poznaniu obdarte spodnie stary dziadek trzesacy sie drugi mial czapke jak smert i twarz koloru takiego jak maja meliniarze.. dzieci plakaly w autobusiee bo biletow nie mialy darli r.ja na nie
Historia z życia wzięta - Mój "kumpel" (mix adhd z głupotą) został kiedyś złapany bez biletu w tramwaju. Udawał, że szuka biletu w kieszeniach, plecaku i, że nie może znaleźć. Gdy tramwaj dojechał na przystanek i drzwi się otwarły przywalił kanarowi i zwiał. Miał więcej szczęścia niż rozumu, że go niezidentyfikowali bo mógłby mieć sprawę o pobicie za głupie 50 czy 100 zeta.
Z@K napisał(a):nie podpisywales nic - brak dowodow ze jechałes ta linią. koniec i kropka.
wpisza cie do rejestru dluznikow - do sadu z nimi. nie maja prawwa bez podstaw, czyliu bez twojego podpisu na mandacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość