Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

mandat od kanara • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mandat od kanara

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

Postprzez Z@K 20 Mar 2008, 20:17

ale słuchaj, na to nie musi byc zadnego paragrafu.

dostajesz jeden chocby list z upomnieniem, wysyłasz im pismo ze to pomyłka. Będą Cie nekac, piszesz ze oddasz sprawe na policję, i stoisz twardo na swoim. Jak powiedzą ze mają twoje dane spisane, to kazdy mogl podac Twoje dane, zawsze, powtarzam, zawsze jedynym ich POTWIERDZENIEM ze mandat został wystawiony jest TWJO podpis, ajak go nie było, to nie ma sprawy. Mozesz spac spokojnie:)

W każdym sądzie wygrasz bez podpisu :D
this is a war, and we're HempLobby soldiers.!
Awatar użytkownika
Z@K
~user

Dołączenie: 18 Sty 2006, 13:48
Miejscowość: Jelenia Góra
Pochwały: 127

Postprzez an 20 Mar 2008, 21:03

No, niekoniecznie, bo jeżeli spisali z legitymacji studenckiej, a ty nie zgłosiłeś jej zaginięcia ( mogli wpisać nr legitymacji) to nie ma szans w ten sposób dochodzić swej niewinności:)
Z doświadczenia własnego - obrzydzałam życie odwołaniami, dali mi spokój...
Co do "ściągania" - jeżeli masz stypendium to..stad mogliby.
an
~user

Dołączenie: 29 Gru 2006, 00:01

Postprzez Z@K 20 Mar 2008, 21:19

Panie, ligitymuje się tą ligitymacją codziennie, skad mam wiedziec ze ktos nie zapamietal numeru i mnie nie wrabia. Nie dostalem zadnego mandatu..
Ma pan jakis dowod na to ze mi pan dał mandat?

nie mają szans na too
this is a war, and we're HempLobby soldiers.!
Awatar użytkownika
Z@K
~user

Dołączenie: 18 Sty 2006, 13:48
Miejscowość: Jelenia Góra
Pochwały: 127

Postprzez airfox1 21 Mar 2008, 11:16

Powtarzam kolejny raz: jeżeli nie podpisałeś niczego to tego nie ma, ot co. Tylko i wyłącznie Twój podpis jest dowodem. Z komornikiem to tez nie taka szybka sprawa. To kosztuje a w zasadzie za taką kwotę nie każdy się podejmie egzekwowania długu w takiej wysokości. oni wszak z prowizji żyją... Poza tym komornik to ostateczność, muszą wpierw delikwentowi upomnienia przysyłać, etc. Nawet prądu nie mogą Ci szybciej odciąć niż po próbach negocjacji niezapłaconego rachunku, etc. Wiec co dopiero takie mpk Pyralndia :mrgreen: :wink:
airfox1
~user

Dołączenie: 26 Gru 2007, 14:57
Pochwały: 1

Postprzez servitor 21 Mar 2008, 15:20

Squosh napisał(a):Ja też ostatnio dostałem mandacik 100 zł a jeżeli nie zapłace w ciągu tygodnia 140. Niestety nie miałem z czego. A po 2 tygodniach kierowca straszył mnie, że jestem na krajowej liscie długów, czy w tak krótkim czasie to możliwe???

dostałeś od renomy w trójmiescie? :)
ja tez dostalem w gdansku w zkm 100 zl. po 7 dniach urosło do 140 zł. dostałem wezwanie do zaplaty, w którym bylo napisane, ze jesli w ciagu 7 dni nie zaplace, to sprawa zostanie skierowana do sądu. nie zapłaciłem i jest cisza. mandat dostałem pod koniec stycznia. mam kolegę w kancelarii komornika i mówił mi, że takich jak ja w 100 tysięcznym okręgu komorniczym jest jakieś 5-6 tysięcy, wiec nie mam się co martwić. w takim razie w poznaniu w okręgu komorniczym będzie takich jak Ty pewnie z 50 tysięcy..
servitor
~user

Dołączenie: 11 Kwi 2007, 11:32

Poprzednia

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości