Mam dosyć dziwny problem ze swoją kierownicą Manta Twin Turbo 4 i wierzę, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Otóż kupiona została w styczniu, użytkowana na laptopie z windowsem 7 64, przez miesiąc na kompie stacjonarnym z windowsem xp, po czym ponownie na laptopie. Nie było z nią żadnych problemów(nie licząc wnerwiającego kiwania kierownicy przy naciśnięciu Cenzura!ów) aż do zeszłego tygodnia. W pewnym momencie kierownica skręciła raptownie w lewo i stanęła nieruchomo. Po naciśnięciu guzika mode, powróciła do zerowej pozycji, jednak taki stan powtarzał się niemiłosiernie często. Miałem ochotę odnieść już ją na gwarancję, jednak nagle wszystko ustało - aż do dzisiaj. Podczas gry gdy znów pojawił się ten problem, gdy klikałem guzik Mod, chciałem ją ponownie skalibrować itp, kierownica nagle znów gwałtownie skręciła w lewą stronę i stanęła w bezruchu. Dalsze próby odwieszenia jej nic nie dały, guzik mod w ogóle nie reaguje, zresztą żaden guzik na kierownicy i pedały nie reagują. Kierownica cały czas pozostaje w pozycji lewego skrętu. Instalowałem najnowsze sterowniki ze strony Manty do tego modelu, odinstalowywałem i nic, kompletny brak reakcji

Pozdrawiam!