Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 traider.pl • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Loom – Video Recorder for Chrome • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • AIMP • Far Manager • Bulk Image Downloader • Universal Media Server • Garden Planner
Mam pytanie co się stało ze stroną www.traider.pl? Nie otwiera się u mnie w domu ani w szkole więc chyba nigdzie nie działa. Wie ktoś moźe dlaczego? Bo fajna bardzo była...
No ale chyba napisaliby wcześniej że strona będzie zamknięta. Gdy jeszcze działała to wchodziłem na nią bardzo często i nic takiego nie było. Z tego co pamiętam nawet było forum a na nim bardzo wielu aktywnych userów. Czytałem gdzieś że to była najpopularniejsza i najbardziej znana strona o Tomb Raiderze w Polsce. I by ją zamkneli?
Aha i w goglach można ją znaleźć ale też nie działa gdy chce ją włączyć. A wydaje mi sie że gdyby była zamknięta to by nie było jej w googlach nie? Czy się mylę ?