szpakos napisał(a):Myslisz ze w cenzura! lece??? widze ze wam wszytkim wydaje sie ze wiara woli napisac sobie na forum temat z prosba o pomoc i czekac kilka dni na odpowiedz niz uzyc wyszukiwarki!!! wy chyba tylko w taki sposob myslicie....
A właśnie myślę, że LECISZ!!!!!
1. Skoro zacząłeś ściągać i widziałeś komentarze -> to przerywasz ściąganie!!!!
2.
szpakos napisał(a):premiera juz byla 2 tygodnie temu (u nas dopiero 27 kwietnia)
-> Poczytaj sobie chłopie jeszcze raz ten Twój cytat!!!!
Ciężko do cholery zrozumieć, że skoro premiera była 2 tyg temu to JESZCZE MOŻE JEJ NIE BYĆ???????
3. Ciężko do cholery poczekać jeszcze 2 tygodnie? Zesrasz się, jak poczekasz? Widzę, że chyba tak!!!! Więc przestań się żalić i poczejkaj!!!!
4.
fluid23 napisał(a):na chwile obecna jest tylko wersja francuska
na wersje multilanguage jeszcze troche trzeba poczekac
jezeli nie przeszkadza ci jezyk zabojadow to znajdziesz ja tutaj
Jeśli Ci podał
@ Fluid23 linka, to ssij i ciesz się grą! A nie wypuisuj mi tu pierdół!
szpakos napisał(a):Ty i tak znalazles tylko 120 pozycji bo ja znajduje 360 (z duza iloscia zrodel) bo bez zrodel jest duzo duzo wiecej
Przypatrz się dokładniej mojemu zrzutowi! Popatrz DOKŁADNIEJ w prawą krawędź! Widzisz pasek przesuwania????
szpakos napisał(a):tylko teraz powiedz mi jeszcze czy warto sciagac kilkaset GB roznych wersji chaos theory i je sprawdzac czy walsnie nie
A to już Twoja sprawa.... Ty chcesz w to zagrać, nie ja! Ty się napaliłeś na tą gierkę!!!
szpakos napisał(a):lepiej w takim przypadku napisac na forum, gdzie moze ktos by sie znalazl kto sciagnal bo sie dowiedzial od kolesia ktory mieszka gdzies tam za graniaca.... no ale po co jak mozna goscia pojechc co nie???
Lepiej. Jasne... Ale Czy nie możesz e EMULE wysłać do kolesia wiadomość, czy to, co ściągasz to jest to? Ciężko? Tylko nie mów, że nie umiesz i nie mów, że nie znasz angielskiego! Pomijając to, że angielskiego nie znasz... Klikasz na jakiekolwiek źródło (to podejrzewam, że wiesz jak zrobić), w MENU jest coś takiego: Wyślij wiadomość / Send Message.... Więc Ty także możesz(mogłeś)....
To Ty myślisz, że jak gra się ukarze dziś, to jutro ktoś napisze linka do gierki, wypali Tobie na płycie, w zębach do domu przyniesie, pogłaszcze po głównce i powie graj chłopcze? CIERPLIWOŚCI!