Myślałem właśnie, że ten patch 1.4 zmienia zwykłego Wiedźmina w ER. Zrobię tak jak napisałeś: pobiorę patch 1.3 zainstaluje potem 1.4, 1.5 i spolszczenie. Może będzie działać, a jak coś nie będzie działać, to pobiorę jeszcze pozostałe starsze patche i zainstaluje wszystkie od nowa

PS: jak sprawdzić wersję gry, bo nie mogę tego u siebie znaleźć? W większości gier jest podana wersja w menu gry, a tu nie ma, bynajmniej nie zauważyłem żeby była
Dodano Dzisiaj, 16:16:Pobrałem patcha 1.3 zainstalowałem, ale w ciągu dalszym nie dam rady zainstalować patcha 1.4 ani spolszczenia

Jak chce zainstalować patch 1.4 to mi wyskakuje to co wcześniej: The language pack corresponding to the language version of the game already on your system was not found. Download the relevant language pack."
że niby mam zainstalować paczkę polonizacyjną.
Nie mam pojęcia co robić... Może te patche, które pobierałem są nie odpowiednie? Wie ktoś skąd pobrać te wszystkie patche i w jakiej kolejności instalować, żeby ze zwykłego Wiedźmina zrobić Edycje rozszerzoną i po polsku?
Proszę pomóżcie, bo mnie już to wszystko dobija