Aktualizacje na programosy.pl: Garmin Express • HWMonitor • Black Menu for Google • Grammarly for Chrome • DriverEasy • Argente Startup Manager • Argente - Uninstall Manager • Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner
Witam, potrzebuje sterownik grafiki do laptopa FUJITSU SIEMENS win dt 09 czyli taki XP udoskonalony grafika trident video accelerator 9525DVD 5.6033 jak ktoś ma takie coś byłbym bardzo wdzięczny )
Ostatnio edytowany przez bolsfanwk, 20 Sie 2010, 23:22, edytowano w sumie 1 raz
Proszę zmienić nazwę tematu na bardziej dokładną, mówiącą więcej o problemie. Tak, aby przeglądający forum zanim kliknie w Twój temat wiedział o czym on jest, aby zmienić temat kliknij w pierwszym swoim poście Inaczej temat zostanie usunięty.
1. Pomocy udzielam wyłącznie na licencji beerware! 2. Jeśli nie odpowiadam od razu w temacie, to znaczy że mam życie poza internetem. Uszanuj mój dobrowolnie poświęcony czas i nie oczekuj wszystkiego natychmiast. Jeśli nie odpowiadam przez 48 godzin, przyślij PW.
STOP ++> trollom, dzieciom neostrady, emo, Forestom, kotożercom i nienawiści [ nie dotyczy wymienionych wcześniej ]
no dzięki, ale kurcze jak z tej strony to ściągnać? tam jest chyba płatne ściąganie ? możesz mi podać taki link że jak go wczytam żeby od razu zaczęło ściągać ?
no więc daje, nie ma wykrzyknika przy tym, ale widać że grafika jest słaba, a xp zawsze widzi sterowniki chodź ich nie ma... http://www.speedyshare.com/files/23939207/bez_tytu_u.JPG