Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sprzedaż visty • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Notepad++ Portable • Notepad++ • ProgDVB • Godot • Driver Booster • Autodesk Maya • Zero Install • Pegasun System Utilities • Far Manager
Witam
Zakupiłem sobie kompa i dostałem system Vista w zestawie ale zainstalowałem XP poprostu wole ten system a Viste chciałem sprzedać i tu mam pytanie czy jeśli sprzedam ten system ten który kupi nie musi obawiać się że ma tą płytę a na swoim kompie zainstalowany ten system? czy to jest zgodne z prawem? a jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań to za ile tak mniej więcej mogę go sprzedać?? jest to Windows Vista Home Basici jest to oprogramowanie 32-bitowe
z góry dziękuje ze odp.
POZDRAWIAM
na 100% masz wersje oem i ja mozna sprzedać tylko z sprzętem z którym zostal zakupiony ów system zakupiony.
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !