Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

spolszczenia do float's mobile agent • programosy.pl

• Ogłoszenie:

spolszczenia do float's mobile agent

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Spolszczenia do floAt's Mobile Agent

Postprzez oklahoma 16 Gru 2005, 18:55

reklama
Jest to program na telefon który bardzo dużo potrafi część już wiem ale nie wszystko bym chciał ten program wykorzystac na maxa niestety z moją znajomością angielskiego nie jest to możliwe :oops: :oops: :cry: :cry:

PoZdRo

PS.Szukałem w szukajce i nic nie znalazłem :roll:
Awatar użytkownika
oklahoma
~user

Dołączenie: 06 Lis 2005, 15:18
Miejscowość: Sztum
Pochwały: 43

Postprzez Ledge 20 Gru 2005, 17:37

A witam z rana :mrgreen:

No wiec isnieje nakładka do floAt's Mobile Agenta ktora przerabia go na floAt's Mobile Agent PL

do ściągnięcia z tąd:

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.forum.club-se.pl/login.php?redirect=floats-mobile-agent-%3Cfont-colorff0000%3Epl%3C-font%3E-vf65.htm&start=0

wymagana rejestracja
pozdrawiam :mrgreen:

Autor postu otrzymał pochwałę
Ledge
~user

Dołączenie: 19 Sie 2005, 16:58
Pochwały: 110

Postprzez kilkujadek 21 Gru 2005, 00:17

mefisto85 napisał(a):A witam z rana Mr. Green

witam z wieczora . dzięki mefisto85 za tą nakładkę . należy się pochwała ale oklahoma to olał. może kiedyś i go oleją. odemnie masz browara :banan: :papryczka:
Awatar użytkownika
kilkujadek
~user

Dołączenie: 10 Lis 2005, 23:33
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 53

Postprzez oklahoma 22 Gru 2005, 14:56

należy się pochwała ale oklahoma to olał.

To źle że tak myślisz

Dzięki za zainteresowanie.
Awatar użytkownika
oklahoma
~user

Dołączenie: 06 Lis 2005, 15:18
Miejscowość: Sztum
Pochwały: 43

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości