Ziomek* napisał(a):No to tam możesz dużo taniej ją kupić
oj nie wydaje mi sie
 wczoraj lukałem i ceny są prawei na jednej granicy, a szkoda bo
  wczoraj lukałem i ceny są prawei na jednej granicy, a szkoda boZiomek* napisał(a):możesz poszaleć
bede tam mogł poszalec

Ziomek* napisał(a):No to tam możesz dużo taniej ją kupić
 wczoraj lukałem i ceny są prawei na jednej granicy, a szkoda bo
  wczoraj lukałem i ceny są prawei na jednej granicy, a szkoda boZiomek* napisał(a):możesz poszaleć

samsung70 napisał(a): tylko ze ja bede kupował karte w Anglii

Lecter napisał(a):nie chciałbym znaleść się w twojej skórze jak grafa sie popsuje

Tak jak napisał Lecter będziesz miał problemy z gwarancją w razie gdyby się coś popsuło ...
 Tak jak napisał Lecter będziesz miał problemy z gwarancją w razie gdyby się coś popsuło ...

Ziomek* napisał(a): po co kupować w Anglii
 i tam bedzie miał $
 i tam bedzie miał $ 

Ziomek* napisał(a):Karta graficzna geforce 6800 GS

No ja bym stawiał na geforca. Poza tym że toświetna karta to jeszcze super sie podkręca
 No ja bym stawiał na geforca. Poza tym że toświetna karta to jeszcze super sie podkręca  

mam arcje??
  mam arcje??

Najlepiej wziąść 420 W
 Najlepiej wziąść 420 W  

dobra pany, kolejan sprawa, pewnie moj zasilacz Codegen 350W by nie podołał z karta radeon x800 gto...
mam arcje??

Ziomek* napisał(a):no raczej mieć pewniaka i wziąść chiefteca 400W albo 450W bo zawsze warto mieć na zapas niż sie później martwić Najlepiej wziąść 420 W
Chieftec 420W

Lepiej mieć na zapas niż później sie martwić że braknie
 Lepiej mieć na zapas niż później sie martwić że braknie  Zawzse przecież można podkręcić kompa a wtedy lepszy zasilacz jest bardzo potzrebny
 Zawzse przecież można podkręcić kompa a wtedy lepszy zasilacz jest bardzo potzrebny  

samsung70 napisał(a):Codegen 350W

Ziomek* napisał(a): chiefteca 450W

Dr@GuN napisał(a):en zasilacz sobie z gf 2mx200 nie radzi u mnie

chyba że masz starszy sprzęt pozdro
  chyba że masz starszy sprzęt pozdro

kamyz napisał(a):tagan o minimalnej mocy 450

Ziomek* napisał(a):Moim zdaniem najlepszym zasilaczem jest CHIEFTEC - nic lepszego

Ziomek* napisał(a):Moim zdaniem najlepszym zasilaczem jest CHIEFTEC
 zo za bezsens
 zo za bezsens

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości