Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

skype • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Postprzez Jan 13 Sty 2007, 21:26

reklama
Zainstalowałem Skype i po połączeniu z drugą osobą po kilkudziesięciu lub kilku sekundach mój rozmówca przestaje mnie słyszeć. Po ponownym połączeniu sytuacja się powtarza. Ponadto po takim przerwaniu ja dalej słyszę co on mówi do mnie. Jest więc transmisja głosu tylko w jedną stronę. Mam system Windows XP. Proszę pomóc mi rozwiązać ten problem z moim komputerem. Nadmieniam, ze moi rozmówcy bez problemu prowadzą konwersacje z innymi skypowiczami.
makler5
Jan
~user

Dołączenie: 06 Gru 2006, 02:37

Postprzez ^wik 13 Sty 2007, 21:47

może zbyt słaby komp ?

i sie zacina?

albo masz wejście rozwalone... ja tak miałem
^wik
~user

Dołączenie: 29 Sty 2006, 13:40

Postprzez Reveler 13 Sty 2007, 21:48

Sprawdz ustawienia mikrofonu w:
Kod: Zaznacz wszystko
Panel sterowania >> Dźwięki i urządzenia audio >> Głośność [Zaawansowane]

Lub klikając głośniczek w trayu..

Jak masz możliwość wejścia w opcje zaawansowane mikrofonu to wejdź i zaznacz..

Zwiększenie wydajności mikrofonu
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości