Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 silent hill 3.... • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Garmin Express • HWMonitor • Black Menu for Google • Grammarly for Chrome • DriverEasy • Argente Startup Manager • Argente - Uninstall Manager • Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner
Witam mam problem z grą Silent Hill 3.Mianowicie gdy sobie ją włączam to pokazuje się napis konami potem drugi napis konami i komunikat o brutalności gry i wtedy gra sie zawiesza nic nie można zrobić.Tak sobie pomyślałem że moze po tym komunikacie wskakuje filmik a jak wiem nigdy mi filmik nie działał w innej grze z stajni konami PES5.Może miał ktoś taki problem z tą grą??i jak takie cosik ominąć??.Mam karte Radeon 9550 po overclockingu.Moze gra nie lubi kart ATI???
Ale jaja zadziałało Dzieki ziom za cynk .Kurcze a nie pomyślałem o tym.Dziwna gra ale tak to już jest z grami Konami:)Tylko teraz jakie kodeki zainstalować żeby gra odpaliła i bym mógł sobie pograć w silent hilla:)
Hmm no gra działa.Ale filmy nie:)jedne z filmów który przejrzałem avicodeckiem potrzebuje xvida wiec gdy sciagne tego kodeka to chyba gra znowu sie zatnie.Anabella ta gierka nie jest dla psycholi tylko dla ludzi o mocnych nerwach