Ludziska mam proźbe do was , mam pewien problem , a mianowicie pewien niedosyt zpowodowany moim bardzo wolnym łączem ( tylko 32 KB/s ) .
Już 2 razy przydarzyła mi się miła niespodzianka , łącze podskoczyło do
1 Mb/s w porywach do 2 |:) , i utrzymywało się do 6 rano do logowania .
Niewiem podobno w naszej sieci max to 256 Kb/s ale niewiem , tak przynajmniej napisane jest w ofercie .
Może w takim razie korzystałem z konta admina , niewiem wszystko w ustawieniach wyglądało tak jak zawsze , ip , brama , maska , dns .
Może powiem ciąg zdarzen tego dnia .
Zaczeło się wszystko od przewidzianego formatu windy i instalacji nowej ,
tej samej z crackowanej co zawsze |:) .
Ogulnie całkowity format C , takrze po instalacji musiałem powgrywać wszystkie stery , miedzy innymi '' nForce_2.03_WinXP_english '' .
Są to stery ogólnie do płyty głównej bo sieciówke mam zintegrowaną ,
póżniej instalacja softu wszelakiej masci \:0d opery po winampa .
Wszystko działało bez zarzutu net śmigał tyle żę 32KB/s

aż tu nagle zaczeło mi neta przycinać , zresztom częste zjawisko u mnie nic szczególnego .
Ale ja jak zwykle szukam dziury w całym , więdz Start/Wszystkie Programy/Akcesoria/Wiersz Poleceń i polecenie netstat i nic .
Potem w Panel Sterowania/Połączenia sieciowe , prawy klik , własciwości
Protokół internetowy (tcp/ip) , właściwości , i z opcji na uzyskaj automatycznie wziołem na ręczne ustawienia .
Nieświadomy niczego wchodze na liska i zazucam na |MU linka a tu szok
100KB/s wzrastające do 150 . i tak jak juz mówiłem było do 6.00 bo o tej mam logowanie do neta \:( .
Próbowałem kombinować typu ponowna zmiana na automatyczne wykrywanie ipe a potem ręczne i nic ,ip moje to 192.168.0.157
a admina wiadomo 192.168.0.1 więdz niewiem jak mi to łącze wskoczyło ,
w innych kombinacjach wyskakuje konflikt adresu IP |:( .
Osobiście uważam żę jesli tak się zdarzyło raz czy 2 to i więcej możę ,
co wy nato ??
Prosił bym o szybką i rozwiązują.com problem odpowiedz .!1!1!1!
Bo mnie już łeb pęka , ze 2 dni już nad tym siedzie .
POZDRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!