Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 shoutbox na programosy.pl nie działa • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: TeamViewer Portable • TeamViewer • AIMP • Vivaldi Portable • Vivaldi • Opera • XnViewMP • Syncovery • Tails (The Amnesic Incognito Live System)
Czemu nie działa mi ShoutBox na tym forum Gdy wchodzę na stronę główną forum, SB wcale mi się nie wyświetla, nie klikałem na "SB wyłącz" ani nic w tym stylu. Próbowałem odświeżać stronę kilkakrotnie. Wszystko co potrzebne mam zainstalowane
Ja mam bana napisałem w sprawie tego do moderatora, pisał że zainteresuje się tym ale nie widać odzewu z jego strony a ja dalej nic nie wiem za co mam bana.
Ja mam bana napisałem w sprawie tego do moderatora, pisał że zainteresuje się tym ale nie widać odzewu z jego strony a ja dalej nic nie wiem za co mam bana.
tak masz bana na sb za ciagle meczenie ludzi i pisanie ze chcesz jak najszybciej miec avatar
to nei przedszkole
EOT
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...