Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zintegrowana karta graficzna • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • USB Raptor • WebCatalog • tinyMediaManager Portable • tinyMediaManager • Farbar Recovery Scan Tool • Monkey′s Audio
nie bardzo rozumiem ale na płycie jest złącze AGP więc jeśli masz w nie wpięta karte (FXa) to ona jest odpowiedzialna za grafę. a jeśli ci nie chodzi to musisz ją w Bios włączyć!
tak sie pytam bo zauwarzyłem te karte w evereście a i jeszcze odpaliłem 3d marka 2001 na tym sprzecie i uzyskałem 1600 punktów (strasznie słabo) wiećej miałem na celeronie 1.3 i niewiem co jest nie tak
przeszukałem cały bios i niema opcji do wyłaczenia tej karty a pisze tylko tyle Intel Extreme Graphics 2 PCI/AGI/ONBOARD i sa rózne kombinacje ONBOARD/AGI/PCI I PCI/ONBOARD/AGI i tylko tyle