Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z transport giant: down under • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z transport giant: down under

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

z transport giant: down under

Postprzez Robert 06 Lip 2006, 18:51

reklama
otóż che włączyć transport giant :down under i mi ciagle wyskakuje zeby wlozyc oryginalna plyte transport giant zwyklego i jak wkladam fakt ze nie oryginalna nie che mi ruszyc nawwet jak wklejam cr@ka ktory byl z gra to i tak nie che ruszyc cr@k jest zly czy gra zjechana ??jezeli cos z lekarstwem to sobie daje spokoj bo jest tylko 1 .
Awatar użytkownika
Robert
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 21 Mar 2006, 22:52
Miejscowość: ...
Pochwały: 352

Postprzez Siusiak 06 Lip 2006, 21:51

Prawdopodobnie płytka jest zjechana :( Nie wiem jakim zabezpieczeniem jest zabezpieczone, ale jak byś mógł zobaczyc za pomoca Clone XXL i podać na forum to bym był bardzo wdzięczny ;) Moze to byc wina C.racka, wiec poszukaj se dobrego jakiegos ;)
Siusiak
~user

Dołączenie: 24 Mar 2006, 16:53
Pochwały: 39

Postprzez Robert 06 Lip 2006, 22:01

cr@k jest 1 plytka to obraz plyty a bez zainstalowanego dodatka down under wszystko dziala plytka TG CD1 jest zabezpieczona securomem 5
Awatar użytkownika
Robert
»ekspert
»ekspert

Postprzez Siusiak 06 Lip 2006, 22:06

szpak00
To jest opis tego zabezpieczenia:
Kolejnym zabezpieczeniem jest czyli także popularny Securom.Chronione tym zabezpieczeniem płyty maja unikatowy numer,który nanoszony jest przez producenta poddczas masteringu.Podczas kopoiowania takiej płyty nagrywarka omija ten numer.Skopiowanie płyty wymaga specjalnego programu pobranego z inetrnetu.

I nie wiem o jaki specjalny program chodzi :?
Siusiak
~user

Dołączenie: 24 Mar 2006, 16:53
Pochwały: 39

Postprzez fluid 06 Lip 2006, 22:07

alcohol 120% z profilem securom 5 albo securom NEW (raczej ten drugi)
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

Postprzez Robert 06 Lip 2006, 22:08

ta ja wiem o jaki chodzi ale ten program nie dziala
chyba ze wiesz jak go odpalic to ci dam jego nazwe:
Generic Securom r5 crack for
Win9x (not NT) v5.1
a ja mam xp a pod xp ni ma

[ Dodano: Dzisiaj o 22:10 ]
fluid napisał(a):120%

mozna by bez tego bo wiem ze to sie strasznie z daemonem kloci raz juz mialem 2 programy na raz i masakrra byla
Awatar użytkownika
Robert
»ekspert
»ekspert

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości