Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z silkroad online • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Any Video Converter • Wipe • Iobit Uninstaller • Viber • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • TARGET 3001! • Advanced SystemCare Free
Niedawno grałem sobie w Silkroad Online i zostalem zapity przez bandit Bowmana. Nadusilem przycisk zeby mnie wzkrzesilo w mieście i zaldowalo sie miasto pokazaly sie budynki ale nic po za tym a po jakiś 30 sek. wywaliło mnie do windy. ( Zawsze mam tak ze najpierw sie pokazuja budynki a po kilkunastu sek ludzie). Teraz za każdym razem kgdy sie podlącze (gram na tybecie) i zaladuje mi sie mapa to pokazuja sie budynki i nic więcej a po 30 sek wywala mnie do windy. Szkoda mi zakładac nowej postaci bo na tej mialem 18lvl. Gra przedtem chodzila normalnie. Zainstalowalem juz najnowsze sterowniki tak jak mi poradzili ci z pomocy technicznej. Defragmentowalem dysk przeskanowalem go antivirem. Problem pojawil sie po tym jak wyszedł dodatek do gildii. Co mog zrobic?
Nie strace, raz probowalem przed czyszczeniem spróbuje jeszcze raz moze teraz sie uda.
Juz opróbowalem niemal wszystkiego. Ale mam nadzieje ze ktos cos wymysli