Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z sb 5.1 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z sb 5.1

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

z SB 5.1

Postprzez cosnek 31 Sty 2006, 23:53

reklama
Witam.
Mam nastepujacy problem:
Podczas pracy na kompie komp mi sie zawiesil zrobilem restart i zaczelo mi nie pokazywac dysku z systemem. Rozlaczylem kable od twardziela po czym je spowrotem podlaczylem, system podczas ladowania wydawal jednostajny piskliwy glos(nie byl to dzwiek z biosu) plynacy z glosnikow podpietych do SB. Odinastalowalem sterowniki od SB i wszystko blo ok do czasu gdy chcialem wlaczyc jakis dzwiek, po wlaczeniu komp odrazu sie zawiesil. Dzwiekowka na plycie glownej byla caly czas wylaczona tak wiec raczej nie powinno byc konfliktu miedzy nimi. MOze ktos juz mial podobny problem???
cosnek
~user

Dołączenie: 09 Gru 2004, 23:41

SB 5.1

Postprzez karol323 03 Lut 2006, 01:01

być może kable ci nie stykają radził bym ci je oczyścić , wgrać nowego biosa. a jak to nie zadziała to podaj wjęcej danych jaki dyski ile ma lat bo być może w twojm dysku jest zepsuta jedna część
Karol
karol323
~user

Dołączenie: 03 Lut 2006, 00:40
Miejscowość: Warszawa

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości