Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z kodekiem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
A probowales innym odtwarzaczem? U mnie tak samo jest jak probuje odtworzyc SubEdit'em, ale jak juz sprobuje za pomoca np. Media Player Classic to sie otwiera...
ja nigdy nie ufalem packom kodeków
usun wszystkie kodeki
zainstaluj kodeki DIVX najlepiej6 oraz Real Player Alternative Codec i powinno Ci wszystko smigac, przynajmniej u mnie tak jest:)
odziwo dziala jak wczoraj probowalem to taki sam blad wyskakiwal tzn o innej nazwie Co do pakow codekow to sam nie wiem... wczesniej mialem ACE 6.03pro i nie narzekalem. Moglby ktos jeszcze napisac za i przeciw packom kodekow?