Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z kartą graficzną • programosy.pl
mam problem ponieważ zainstaluje sp2 i przy ładowaniu sie systemu zgasza mi monitor a w sp1 działało wszystko dobrze gdy włącze tryb awaryjny i odinstaluje karte graficzną to chodzi normalnie
Moze twoje sterowniki do karty nie sa zgodne z SP2?
Podaj jaka masz karte graficzna i najlepiej caly konfig sprzetowy, to postaramy sie znalezc odpowiednie sterowniki.
Odinstaluj sterowniki, użyj np. The Catalyst Uninstaller
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1275
lub Driver Cleaner, zrestartuj i zainstaluj jeszcze raz omegi.
[ Dodano: Dzisiaj o 13:59 ] gdy zainstaluje najnowszy to mi sie zawiesza komp jak wejdzie do windy a jak sciągne poprzednie to mi sie resetuje komp ma ktoś z was radeona 9800 i sp2 plz pomóżcie