Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z głośnikami 2.1 manta • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z głośnikami 2.1 manta

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

z głośnikami 2.1 Manta

Postprzez -Yakuza- 25 Kwi 2006, 14:52

Mam problem z głośnikami w temacie. Wiem, że nie są zbyt dobre, ale problem to problem.

No to tak: Podczas pracy raz na jakiś czas słychać narastający szum, kręcenie potencjometrem nic nie daje, gdy już ten szum się rozkręci na dobre, to pojawiają się jeszcze trzaski. Problem znika gdy je włącze i wyłącze. Może i nie było by problemu, ale jak pracuję w nocy na komputerze to gdy ten szum się znienacka pojawia to spadam z krzesła - taki jest głośny. Po jakimś czasie to rzeczywiście cholery idzie dostać. Może wiecie jaka jest tego przyczyna?
-Yakuza-

Postprzez Night-Watcher 25 Kwi 2006, 15:02

Miałem kiedyś te głośniki są do niczego. Lepiej kup sobie jakieś Creative lub Logi-Tech. Z opisu, który podałeś wygląda, że przyczyna tkwi w samych głośnikach... lepiej kupić nowe niż naprawiać ten szmelc. pzdr
Night-Watcher
~user

Dołączenie: 25 Kwi 2006, 13:58
Miejscowość: Quito, Equador

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości