Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z filmem na dvd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Loom – Video Recorder for Chrome • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • AIMP • Far Manager • Bulk Image Downloader • Universal Media Server • Garden Planner
Witam. Ostatnio zrobiłem film w formacie mpeg2 i mój problem polega na tym że na kompie chodzi bez problemu a na dvd zacina sie w 7min i leci od początku,sprawdzałem już to na 3 dvd,czym to może być spowodowane? co z tym mogę zrobić? Myślałem zeby wyciać ten moment co sie zacina ale nawet nie wiem jakiego programu użyć zeby to poszło szybko,sprawnie i bez problemu. A może ktoś ma jakiś inny pomysł?
Który z zamieszczonych tam programów mógłbyś mi polecić?
a ciezko potestowac samemu
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...