Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z dźwiękiem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z dźwiękiem

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

z dźwiękiem

Postprzez hergolien 01 Cze 2006, 17:49

reklama
Nie wiedzialem gdzie umiescic swoj problem - w sterownikach, sprzęcie czy Windowskie. Uznałem jednak ze tu pasuje najlepiej.
Pewnego dnia wlaczylem komputer i glos nie dziala. Przeinstalowalem sterowniki do karty dzwiekowe, nie pomoglo. Przy probie odtworzenia pliku dzwiekowego pokazuje sie komunikat ze WMP nie mogl otworzyc tego pliku, po kliknieciu na "pokaz szczegoly" pojawia sie cos takiego:

Kod: Zaznacz wszystko
C00D11D1: Nie można odtworzyć pliku
Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku, ponieważ mógł wystąpić problem z urządzeniem dźwiękowym lub wideo, na przykład z kartą dźwiękową lub graficzną.

Być może urządzenie dźwiękowe lub wideo wymaga użycia zaktualizowanego sterownika. Aby sprawdzić, czy jest dostępny zaktualizowany sterownik, zobacz stronę sieci Web Windows Update w witrynie sieci Web firmy Microsoft lub witrynę sieci Web producenta urządzenia dźwiękowego lub urządzenia wideo.

Identyfikator błędu = 0xC00D11D1, Identyfikator warunku = 0x00000000

Moja karta dzwiekowa - Realtek AC'97 Audio
hergolien
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2006, 14:34

Postprzez $zerszeń 02 Cze 2006, 11:50

hergolien napisał(a): glos nie dziala

Może głosników nie podłączyłeś :roll:

Być może urządzenie dźwiękowe lub wideo wymaga użycia zaktualizowanego sterownika

Sprubuj zaktualizować swuj sterownik a robisz to tak:
mój komputer>>>właściwości>>>sprzę>>>menadżer użądzeń>>kontrolery dzwięku,video i gier>>>(odszukujesz swoją karte dźwiekową>>>właściwości>>>przechodzisz na zakładke sterownik>>>aktualizuj sterownik
$zerszeń

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości