Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
windows vista - aktywacja • programosy.pl

• Ogłoszenie:

windows vista - aktywacja

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Windows Vista - aktywacja

Postprzez brzezo 26 Mar 2007, 00:52

Mam taki problem. Sciagnalem sobie Viste z sieci (dokladnie sciagnalem 3 rozne kopie systemu ktorych musialem sie pozbyc po nieudanych aktywacjach :( ) zainstalowalem ja ale za zadne skarby nie moge jej aktywowac (zadniej nie potrafilem aktywowac za pomoca roznych crackow).
Stad tez moje pytanie a wlasciwie prosba do kogos kto przebrnal juz przez taki problem i cieszy sie w pelni "legalna" kopia systemu Vista.
Otoz moze jest wsrod was ktos kto sciagnal sobie jakas kopie Visty i potrafi opisac proces instalacyjny a w szczegolnosci proces aktywacji systemu. Szczegolnie chodzi mi zeby taka osoba podala na podstawie jakich linkow sciagnela sobie Viste z sieci i na podstawie jakiego cracka dokonala aktywacji systemu. Bede wdzieczny za instrukcje jak to zrobic krok po kroku no a gdyby jeszcze ktos dal screeny to juz wogole wypas. Pozdrawiam.

P.S.Aha nadmienie tylko ze korzystalem z wszelkich mozliwych crackow jakie znalazlem na googlach i na innych forach oraz z wszelkich mozliwych opisow jak aktywowac system ale niestety nie przynioslo to zadnych oczekiwanych efektow.

Licze ze moja prosba nie spotka sie ze smiechem uzytkownich lecz ze zrozumieniem bo podejrzewam ze jest wiele osob ktore maja podobny problem.

Autor postu otrzymał pochwałę
brzezo
~user

Dołączenie: 20 Gru 2006, 01:28

Postprzez DeadOrAlive 26 Mar 2007, 05:38

kup windowsa nie będziesz miał problemu
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości