Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Ulead video studio 11 plus pl • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Ulead video studio 11 plus pl

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Postprzez ZYGMUNT WALENCI 03 Cze 2009, 15:18

reklama
Witam wszystkich ,jestem nowym użytkownikiem, mam maly problem. Kupilem niedawno kamere HD Canona i potrzebuje programu do tworzenia filmow. Sciagnąłem program Ulead Video Studio 11 Plus PL trial, ale nie moge go uruchomic, bo nie wiem jak sciagnac kod. Moze ktos moglby mi pomoc. Pozdrawiam Andrzej.
Ostatnio edytowany przez MaTi, 03 Cze 2009, 15:30, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Błędy ortograficzne
ZYGMUNT WALENCI
~user

Dołączenie: 03 Cze 2009, 15:03

Postprzez MaTi 03 Cze 2009, 15:33

Co masz na myśli kod? używałeś programu Ulead VideoStudio i skończył Ci się okres próbny? Czy nie możesz zainstalować w ogóle programu bo od razu pyta o kod?
Awatar użytkownika
MaTi
@admin

Dołączenie: 31 Paź 2003, 14:22
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 206

Re: ulead video studio 11 plus pl

Postprzez ZYGMUNT WALENCI 03 Cze 2009, 15:34

MaTi napisał(a):Co masz na myśli kod? używałeś programu Ulead VideoStudio i skończył Ci się okres próbny? Czy nie możesz zainstalować w ogóle programu bo od razu pyta o kod?
Witam, od razu pyta o kod,a wpierw nie korzystałem chce wypróbować.

Duzo nagrywam ,a pojemnosc kamery twardego dysku jest 40G .Dlatego szukam jakiegos programu,ktorym moglbym przetwazac i kopiowac na dysk DVD i oczyscic kamere do dalszego nagrywania.Moze masz jakis inny dobry program tylko w jezyku polskim,bo nie znam innego.
ZYGMUNT WALENCI
~user

Dołączenie: 03 Cze 2009, 15:03

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: geekstation, vahamo oraz 25 gości