moze jakies kodeki? no sam nie wiem.
z gory dzieki
DROPKICK napisał(a):Po pierwsze wepnij kartę TV jak najdalej karty graficznej i pozostałych innych kart które masz tam wpięte.
Drógą rzecz jaką zrób to dodatkowe uziemienie głowicy karty TV, jest to taka srebrna puszka na karcie, podepnij do niej jakiś kabelek, a dugi koniec na przykład do kaloryfera.
Też mam karte WinFasta i tak zrobiłem i jest dużo lepiej.
studentnet napisał(a):DROPKICK a miales moze cos takiego , ze Cio glos w radiu przestał działać.????? ja pierwszego dnia jak nie mialem telewizji , bo jeszcze nie podłaczylem to mialem radio , [ppozniej cos sie schrzanilo i nie ma głosu!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gacek89 napisał(a):ja ma problem z podobną kartą winfast TV2000 XP expert głos mi szumi, szumy sa na poziomie dzwieku z TV wiec jest to troche uczążliwe, dzwiek mi chyba dochodzi małym kabelikim potpietym pod karte dzwiekowa
Sprawdź dokładnie zakres częstotliwości kanałów.
Na wszystkich programach masz taki szum ??
Masz ustawione (PAL B/D), czy (PAL D) - sprawdź na którym Ci lepiej odbiera
Gacek89 napisał(a):Sprawdź dokładnie zakres częstotliwości kanałów.
jak to sie spradza?
Gacek89 napisał(a):czy to niejest przypadkiem uszkodnie karty, ma ja jeszcze na gwaracji wec niewiem
DROPKICK napisał(a):Gacek89 napisał(a):czy to niejest przypadkiem uszkodnie karty, ma ja jeszcze na gwaracji wec niewiem
Raczej nie, bo przy słuchaniu mp3 też miał byś szumy. Chyba że padło wejście pod które podpinasz karte TV. Jeśli masz jeszcze na płycie głównej zintegrowaną, to przepnij i sprawdź jak na niej działa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości