Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 tibia muli i tnie • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Siemka słuchajcie mam taki mały problem mieszkam w Anglii i tibia mi się tnie mam Kompa dobrego 1GB ram itp. net szybkość różnie ponieważ mam przez telefon i czasami szybkość może mój internet osiągnąć 7 MB a czasami 500 kb ale nie w tym rzecz strasznie mi sie wiesza tibia i nie wiem o co chodzi ja myślę że powodem jest to że mam Viste ale nie jestem pewien a tibi wszystko już próbowałem zmieniałem już dosłownie wszystko czy był by mi ktoś w stanie powiedzieć o co chodzi z tym problemem ?? z góry dzięki.
To jak włączysz tibie kliknij ctrl alt Delete i wes procesy i tam będziesz miał tibia.exe i weźmiesz ustaw priorytet i weźmiesz największy mi to pomagało warto spróbować