gram sobie w takiego F.E.A.R.'a.... I nagle bach - czarny ekran, wszytsko wylaczone, a komp wyje (cos jak syrena alamrowa ze speakera
 )
 )
I tak jest zbyt czesto..... Jest to chyba (tak mi sie wydaje) Opcja BiOSU System shutdown po pzrerkoczeniu okreslonej temperatury procesora.

Wiec ide do biosu patrze - Disabled I to mnie meczy. DLACZEGO system sie wylacza bez mojej zgody....
 A te wylaczenia mnie martwia tez z innego powodu (nie tylko ze sobie za dlugo nie pogram) ale czy naprawde proc ma jakies extremalne dla siebie temperatury..... Gdy pracuje CPU ma 50 - 53C a w gzre nie mam pojecia.... procesor to AMD Sempron 2500+, a coolerek to GIGABYTE 3D Cooler PCU21-FD. Jaka temperature zatem moze ustawic w BiOSIE na shutdown (taka, ze nieco mniejsza jest dobra dla proca, bo przy duzych temperaturach jak dlug zcas proce rpacuja to sie tyrają szybko.... podobno
 A te wylaczenia mnie martwia tez z innego powodu (nie tylko ze sobie za dlugo nie pogram) ale czy naprawde proc ma jakies extremalne dla siebie temperatury..... Gdy pracuje CPU ma 50 - 53C a w gzre nie mam pojecia.... procesor to AMD Sempron 2500+, a coolerek to GIGABYTE 3D Cooler PCU21-FD. Jaka temperature zatem moze ustawic w BiOSIE na shutdown (taka, ze nieco mniejsza jest dobra dla proca, bo przy duzych temperaturach jak dlug zcas proce rpacuja to sie tyrają szybko.... podobno  ) A płyta główna ABiT NF7-S2G.
 ) A płyta główna ABiT NF7-S2G.
Aha, mam grafe GIGABYTE GeForce 6600 256MB (128-bit) TV/DVI (AGP 8x) na technologii Silent PIPE co tez robi cieplej w budzie. Puszke mam nieciekawie ułożoną, chodź boczna blacha jest zdjeta to jest miejsca od budy do deski z jego lewej na dłygość zapałki

To tyle, moze cos jest niezrozumialego, za co p[zrepraszam z gory

PZDR, H

nie oddam jej
 nie oddam jej