• Ogłoszenie:

Strona kontaktowa

Wszystko odnośnie tworzenia grafiki - obróbka, problemy, oceny.
Tworzenia Stron internetowych - HTML, PHP, MySQL...

Strona kontaktowa

Postprzez julencjusz 17 Lis 2008, 18:52

reklama
potrzebuje zrobic strone kontaktowa na swojej stronie, chodzi aby bylo tam podane: imie, nr tela, mail, nr gg, skype, tlen (gg,skype,mail,tlen,tel-ikonki obok i odslylacze do skype,tlena,gg,maila) oraz formularz ze mozna maila wyslac. zupelnie nie wiem jak to zrobic:] chcialbym to wkleic tylko jako element mojej strony. bede wdzieczny za gotowca:]
julencjusz
~user

Dołączenie: 04 Paź 2008, 17:15
Miejscowość: Rzeszów/Budziwój

Strona kontaktowa

Postprzez sgsman 17 Lis 2008, 19:08

Wybaczcie, że pewnie post mój nie do końca będzie regulaminowy, ale co tam.
Kolego, dam Ci dobrą radę - nie wrzucaj w internet tak wielu swoich danych, bo do nich brakuje chyba tyko zdjęcia i skanu paszportu. Nie wiem, w jakim celu chcesz to zamieścić, ale jeżeli nie jest to niezbędne (praca, handel), to nie powinieneś tego robić - twoja wola, ale pamiętaj, że wszystko co jest w sieci zwykle jest archiwizowane, spamoboty nie śpią, ludzie, którzy mają nierówno pod sufitem czy zwykli złodzieje - także. Mniej o sobie - większe bezpieczeństwo :wink: . Tyle z mej strony :banan:

...a to żeby uprzykrzyć życie spamobotom :)
Pomagaj innym! Inni pomogą Tobie! A zwłaszcza Pan Pękaty Jeż!
Awatar użytkownika
sgsman
~user

Dołączenie: 27 Wrz 2008, 23:52
Pochwały: 28

Strona kontaktowa

Postprzez julencjusz 17 Lis 2008, 19:15

a co mi zrobi spambot? sms pisal bedzie? dzwonik na skype?:D a moze tlen i gg?:D jeszcze sie nie spotkalem a co do maila to tam spam moga slac - kategoria spam i automatycznie idzie w kosz:]

Dodano Dzisiaj, 22:37:
widze ze brak chetnych do pomocy wiec moje inne pytanie

czy moze mi ktos dac jakis gotowy dzialajacy kod formularza za posrednictwem ktorego mozna do mnie wyslac maila? taki ze wkleje go na strone i wpisuje sie swojego maila, imie, temat i tresc wiadomosci? i po kliknieciu wyslij idzie do mnie wiadomosc?
julencjusz
~user

Dołączenie: 04 Paź 2008, 17:15
Miejscowość: Rzeszów/Budziwój

Powróć do Grafika & Webmastering

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości