Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 spam jak mu zaradzic • programosy.pl
mam taki problem od pewnego czasu przychodzi codzienne cala masa spamu jak temu zaradzic co zrobic aby sie go pozbyc? czy sam antyvir wystarczy (avast)
zasadniczo problem nie dotyczy mnie a znajomej osoby ktora sie do mnie z nim zrwocila ja nigdy z tym nie mialem problemu sporadycznie czasem jakis list sie pojawia a tam cala zapchana stzynka uzywa - Outlooka (i nie chce zmian) jesli sam antyvir tu nic nie poradzi to jakiego programuantyspamowego uzyc? konkretnie nazwe poprosze ma on nie zamulac kompa