Mam pewne pytanie czy na normalny PC można zainstalować softa z XBOX'a 360 ? Wiem że pytanie jest głupie ale kto pyta nie błądzi (czy jakoś tak

Dzięki
Zima 2009 według ARM zapowiada się niesamowicie ciekawie. Znana firma produkująca mobilne procesory dla naszych ukochanych Pocketów, Smartphonów i PDA. Poinformowała, że pracują nad dwoma nowymi procesorami graficznymi, które będą w stanie obsłużyć OpenGL ES 2.0 - mowa o procesorach Mali-200 i Mali-400.
Mali-400 rożni się od Mali-200 możliwością łączenia więcej niż jednego procesora razem, co pozwoli stworzyć maszynę wielordzeniową, która była by w stanie wyświetlić obraz w formacie 1080p. Procesory będą posiadać następujące parametry
4x Anti-Aliasing, 16x jeśli delikatnie podkręcić taktowanie procesora.
Wsparcie dla OpenGL ES 2.0.
16 mln trójkątów na sekundę.
275 mln pikseli na sekundę.
Te dwa GPU mają posiadać końcową moc konsoli Xbox 360, co oznaczało by to raj dla każdego gracza komputerowego. Firma ARM jest obecnie na tegorocznych targach "Game Developers' Conference" odbywającej się w San Francisco. Podczas targów firma ma zamiar przedstawić moc swoich nowych procesorów graficznych za pomocą gry "Project Gotham Racer" - tytuł dla oryginalnego Xbox-a. Do końca tego roku firma ma zamiar zaprezentować demo urządzenia, który będzie w stanie uruchomić grę przeznaczoną dla Xbox 360.
krzysiu818 napisał(a):Mój komp przerasta 2x wszystko to co ma xbox 360
CrossFire napisał(a):Czyli Emulatora nie ma bo wszystko rozchodzi sie o wygenerowanie obrazu ?
No jak ma nie pociągnac tej gry-mam przecież prawie 7 GHz procek po OC (2x 3.4 GHz)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości