hmmm... wiec tak byl piekny słoneczny poranek az sie dowiedzielam ze mama chce podzielic moje lacze na dwa kompy

Musialem sie zgodzic wiec wyslalem brata na gielde po router... niestety nie posluchal sie mnie i zamiast kupic dobry router firmy d-dlink kupil jakiegos Edimax'a AR-7024
 No i moj problem polega na tym ze jak nic nie sciagam to jest git wszystko ladnie chodzi strony sie dosc szybko uruchamiaja.... niestety jak tylko wlacze klijenta np bitspirita to zaczyna sie problem... nawet jak download jest powiedzmy 5 kb/s i upload tez 5 kb/s to strony laduja sie nawet po 10 min :| nie mam pojecia dlaczego
  No i moj problem polega na tym ze jak nic nie sciagam to jest git wszystko ladnie chodzi strony sie dosc szybko uruchamiaja.... niestety jak tylko wlacze klijenta np bitspirita to zaczyna sie problem... nawet jak download jest powiedzmy 5 kb/s i upload tez 5 kb/s to strony laduja sie nawet po 10 min :| nie mam pojecia dlaczego  W sprawach sieci jestem lajkiem wiec moze ktos potrafi rozwiazac moj problem
  W sprawach sieci jestem lajkiem wiec moze ktos potrafi rozwiazac moj problem  Nie wiem czy to wina router'a czy tez moze konfiguracji
 Nie wiem czy to wina router'a czy tez moze konfiguracji  
Z gory dziekuje i pozdrawiam

ale wczesniej sciagalem na max'a i strony dosc szybko zasuwaly...
 ale wczesniej sciagalem na max'a i strony dosc szybko zasuwaly...

dzis juz raczej nie uda mi sie ruchomic drugiego kompa
 dzis juz raczej nie uda mi sie ruchomic drugiego kompa