Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 reset kompa • programosy.pl
Witam mam taki problem otóż jak instaluje windows Xp SP 2 i jak wlanczam jaka kolwiek gre i jak chce ja uruchomic to resetuje sie komp co zrobic prosze o pomoc :] Pozdro!!!
DAGER napisał(a):Witam mam taki problem otóż jak instaluje windows Xp SP 2 i jak wlanczam jaka kolwiek gre i jak chce ja uruchomic to resetuje sie komp co zrobic prosze o pomoc :]
Kiedy instalowałeś dodatek SP2? Zaraz po zainstalowaniu systemu, czy jakiś czas później?
btw. Jak podczas instalacji Windowsa XP SP2 możesz uruchamiać jakąś grę?
Skoro resetuje Ci się komp prawdopodobnie otrzymujesz komunikat STOP (tzw. Bluescreen). Jak go wyłączyć, aby zobaczyć ten błąd jest na forum opisane. Poszukaj: jak zatrzymać ekran STOP czy coś takiego.
Potem gdy pokaże Ci się ten ekran przepisz nazwę, kod błedu i plik w jakim wywołany został błąd.
ja instalowalem windowsa z service pack 2 !! to jest odrazu instalowane przyt instalacji windowsa!!!!!
[ Dodano: Dzisiaj o 0:19 ] zaden bluescreen mi nie wyskakuje !! tylko jak misie komp moze przegrzeje albo cos prezeciarzy to sie resetuje!!!!!! nie wiem od czego to mam:(