Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

rapidshare • programosy.pl

• Ogłoszenie:

rapidshare

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

rapidshare

Postprzez NoName 28 Lut 2007, 10:46

witam,
mam takie jedno pytanie, tylko nie bijcie. czy istnieje jakaś opcja/program pozwalający ściągać pliki z rapidshera bez czekania 2 godzin, jeśli nie ma się zmiennego IP?? :? oczywiście przy tych plikach większych
Intel Core Duo D935, 2,75GB Ram, Gigabyte GeForce 8500GT 512RAM, IBOX 400W
NoName
~user

Dołączenie: 25 Gru 2006, 15:28

Postprzez Dementor 28 Lut 2007, 10:47

witam,
mam takie jedno pytanie, tylko nie bijcie. czy istnieje jakaś opcja/program pozwalający ściągać pliki z rapidshera bez czekania 2 godzin, jeśli nie ma się zmiennego IP?? oczywiście przy tych plikach większych

Nie ma takiej opcji.
Jedyna to kupic sobie premium account
A po drugie naucz sie uzywac opcji szukaj

Dwadzieścia lat minęło jak jeden dzień
Nie masz co wspominać?
Lepiej swe życie zmień!
Awatar użytkownika
Dementor
~user

Dołączenie: 23 Paź 2006, 22:39
Miejscowość: SŁUPSK *Pomorskie
Pochwały: 192

Postprzez NoName 28 Lut 2007, 10:48

ech, no dobra, dzięki.
coś mi podpowiadało, że to usłyszę,
pozdrawiam :wink:
Intel Core Duo D935, 2,75GB Ram, Gigabyte GeForce 8500GT 512RAM, IBOX 400W
NoName
~user

Dołączenie: 25 Gru 2006, 15:28

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości