Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z wyszukiwaniem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • NxFilter • MEmu • Inno Setup • Notepad++ Portable • Notepad++ • ProgDVB
mam problem z funkcja w wyszukiwarce ... chodzi o to ze gdy wyszukuje jakis plik i wybieram prawym przyciskiem myszy na niego i jest funkcja "otworz folder zawierajacy" i gdy ja wybieram to mi sie otwiera okno z pusta wyszukiwarka... to samo jest ze skrutami wybieram wlasciwosci skrutu i "znajdz element docelowy" i znowu mi sie pokazuje pusta wyszukiwarka mialem juz taki problem kiedys to wzialem przywracanie systemu i dzialalo przez jakis czas normalnie, ale znowu sie to zrobilo:/ wiec znowu zrobilem przywracanie ale tym razem nic nie dalo... pprubowalem ze wszystkimi punktami przywracania....
ps mam windowsa Me
aha,...Boże, przepraszam...i ja tu mowię o czyt. ze zrozumieniem ...to wszystko przez fluida ]
Na początek : CCleaner...wywalasz wsyztsko co znajdzie
Reboot
Czyścisz Rejestr jakimś programem np. Registry First Aid Reboot
sprawdzasz teraz
a i jeszcze jedno zapomnialem dopisac... jak otwiera mi sie to drugie okno z wyszukiwarka to nie mozna zamknac pierwszego przez jakas minute moozna zminimalizowac ale nie mozna zamknac