Witam! Mam otóż wielki problem z telefonem Nokia N8. Mianowicie opcje WiFi i Dane mobilne są nieaktywne i nie da się ich włączyć. Dodam, iż robiłem reinstalację symbiana przez Ovi Suite, a potem wgrałem zmodyfikowany soft od Taylora V9. Jednak owy soft nie posiadał Ovi Store, Facebook'a itp. zatem po hard resecie kodem zrobiłem znów reinstalację symbiana przez Ovi Suite i tak zaczął się mój problem. Przez chwiłe Dane mobilne były blado niebieskie ale teraz w ogóle nie działają. Możliwe opcje narazie to tylko Bluetooth i zmiana profilu na Bez dźwięku. Będę teraz wgrywał soft pobrany z NaviFirm przez Phoenix'a i zobaczę czy to coś da.
Dodano Dzisiaj, 09:15:Dobra działa, tylko dalej mam problemy z błędami wyskakującymi podczas oglądania filmów. Są to 2: "Błąd połączenia z serwerem" oraz "Nie można połączyć się z serwerem". Ja zająłbym się tym drugim, ponieważ po takim błędzie widzę, że WLAN jest rozłączony z siecią WiFi i łączy się ponownie. Nie mogę zainstalować WLAN software uptade z Beta Labs, ponieważ jak twierdzi mój telefon "Ważność certyfikatu wygasła". Próbowałem "signować" plik, ale dostawca nieznany co wywalało kolejny błąd. Dalej próbowałem hackować telefon NortonHackiem, też nic nie pomogło. Zatem czekam na odpowiedzi.