Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z need for speed most wanted • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z need for speed most wanted

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

problem z need for speed most wanted

Postprzez neonik_zg 07 Sie 2006, 12:50

hejka. kupilem most wanted zaisntalowalem, gralem, postanowilem zrobic sobie kopie zapasaowa, wszystko ok sie przegralo przez alkochola, teraz chce powrocic do most wanted, leczzgubilem oryginala i chcialbym pograc na kopii zapasowej, lecz przy odpalaniu gry pojawia sie komunikat; prosze wlozyc wlasciwy dysk dvd-rom i urochomic ponownie. prosze o pomoc i z gory dzieki !
neonik_zg
~user

Dołączenie: 07 Sie 2006, 12:39

Postprzez Siusiak 07 Sie 2006, 12:51

c.racka sobie znajdz dobrego a na nastyepny raz napisz w przyklejonym temacie o NFS: MW ;)
Siusiak
~user

Dołączenie: 24 Mar 2006, 16:53
Pochwały: 39

Postprzez neonik_zg 07 Sie 2006, 12:54

ok, tylko czy jak zmienie plik speed.exe i cos pojdzie nie tak, to czy wszystkie moje sejwy i kariera sie zachowaja? i czy w ogole bede mogl w przyszlosci odpalic na oryginale?
neonik_zg
~user

Postprzez mlont 07 Sie 2006, 13:04

neonik_zg napisał(a):ok, tylko czy jak zmienie plik speed.exe i cos pojdzie nie tak, to czy wszystkie moje sejwy i kariera sie zachowaja?

To nie ma nic wpólnego z sejwami.

i czy w ogole bede mogl w przyszlosci odpalic na oryginale?

Oczywiście
Awatar użytkownika
mlont
~user

Dołączenie: 28 Lip 2006, 10:37
Miejscowość: Zabrze
Pochwały: 3

Postprzez neonik_zg 07 Sie 2006, 13:06

ok, no to mam sciagnac dobrego cracka do nfsmw?
neonik_zg
~user

Postprzez mlont 07 Sie 2006, 13:09

neonik_zg napisał(a):ok, no to mam sciagnac dobrego lekarstwo do nfsmw?

logiczne
Awatar użytkownika
mlont
~user

Dołączenie: 28 Lip 2006, 10:37
Miejscowość: Zabrze
Pochwały: 3

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości