Od pewnego czasu mam problem z nowym gg...
Wszystko zaczęło się od momentu, kiedy pewnego dnia postanowiłem je przeinstalować. Po zakończeniu instalacji próbowałem je odpalić, ale zacinało się. Ledwo co udało mi się rozwinąć listę kontaktów. Po ponownym uruchomianiu laptopa dalej muliło... Postanowiłem je odinstalować. Zapomniałem o nowym gg na pewien czas, aż w końcu znów odezwała się we mnie potrzeba jego użytkowania. Zainstalowałem program tak, jak to zrobiłem poprzednio, po czym (jak zapewne się domyślacie ;]) chciałem je odpalić.

GG normalnie się instaluje - w prawym, dolnym rogu widnieje jego ikonka (żółte słoneczko), ale gdy na nie klikam, to nic się nie dzieje, tak jakby stale trwało "w zawieszeniu". Po kliknięciu na ikonę prawym klawiszem myszy rozwija się lista statusów. Mogę zmienić np. z dostępnego na niewidoczny, z niewidoczny na zaraz wracam itd... Ale samej listy kontaktów odpalić nie mogę. A co najciekawsze, to to, że gdy ktoś napisze wiadomość, to po kliknięciu na kopertkę mogę odczytać "liścik".

Dodam, że mam system WINDOWS VISTA home basic, a laptop to Fujitsu Siemens Li 1718.