jestem tu nowy podzdrawiam wszystkich uzytkownikow
znalazlem na forum obszerny temat o ghoscie ale o ile nie przeoczylem nikt o takim przypadku nie pisal a topic jest zamkniety wiec zrobilem nowy
mam pewien problem z bootowaniem windowsa xp zaczelo sie od tego ze zapragnalem zmienic sobie dysk jako ze nie chcialo mo sie instalowac wszystkiego na nowo zrobilem kopie calego dysku z jednego na drugi (drive to drive) znanym wszystkim programikiem ghost w wersji z 2002r. Niby wszystko poszlo dobrze dostalem komunikat ze operacja zakonczyla sie powodzeniem ale chce wystartowac komputer z tego nowego dysku dostaje komunikat
Nie mozna uruchomic systemu windows z powodu nastepujacego bledu konfiguracji startowego opragramowania ukladowego ARC, nie wygenerowano wlasciwie nazwy ARC dla HAL i sciezek systemowych
sprawdz w dokumentacji...
znalazlem taki link http://support.microsoft.com/kb/305595/pl
ale zabardzo nie wiem o co tam chodzi
sprawdzilem zawartosc pliku boot.ini i jest taka sama na starym dysku z ktoreko kommp sie laduje jak i na nowym dysku z ktorego cenzura! sie nie laduje
tak prawde mowiac to na tej stronie jest tylko tyle w tym temacie:
Jeśli ścieżka, która wskazuje pliki systemowe, jest niepoprawna lub zawiera literę dysku, może pojawić się następujący komunikat o błędzie:
Nie można uruchomić systemu Windows XP, ponieważ wystąpił następujący problem z konfiguracją rozruchową oprogramowania układowego ARC:
Nie można poprawnie wygenerować nazwy ARC dla konfiguracji HAL i ścieżek systemowych. Znajdź w dokumentacji systemu Windows XP (TM) informacje o opcjach konfiguracji ARC. Aby uzyskać dodatkowe informacje, zajrzyj do podręczników dla odpowiednich urządzeń sprzętowych. Rozruch nie powiódł się.
i zabardzo nie wiem o co tu chodzi w tym tekscie -gdzie mam szukac tej sciezki dostepu
moze juz ktos mial taki problem i bedzie wiedzial co mam zrobic