PS. tekst miej więcej brzmi
tak jeżeli widzisz ten problem po raz pierwszy to najprawdopodobniej spowodowany jest zmianą sprzętu...
tak jeżeli widzisz ten problem po raz pierwszy to najprawdopodobniej spowodowany jest zmianą sprzętu...
Gothuk napisał(a):pojawia się takie niebieskie tło i coś tam pisze
Gothuk napisał(a): pojawia się takie niebieskie tło i coś tam pisze
dj_disc napisał(a):pojawia się on kiedy coś przez wprzypadek się "przestawi" "np. przezkoczy do innego wiersza polecenia". Ja tak miałem kiedy podłączałem nowy monitor do pc.
MUTOPOMPKA napisał(a):spisz to co pisze na ekranie i dawaj
dj_disc napisał(a):Prawdopodobnie instalka jest uszkodzona
MUTOPOMPKA napisał(a):Po 1. Coś tu jest "nie tak"... Blue Screen wyskoczy, gdy system wykryje poważny błąd i zapobiega uszkodzeniu software'u lub hardware'u. Sygnalizuje błąd odpowiednim komunikatem wraz z adresami, które user obeznany z kompem i systemem sam potrafi usunąć.
Co do podpinania monitora do komputera. ŻADEN BlueScreen nie odpowiada za podpinanie monitora!!!! Są błędy dot. karty graficznej ale nie monitora!
Gothuk napisał(a):jeśli włożę płytkę przy uruchamianu systemu to jak się on włączy płyta da się otworzyć a kiedy wyjme płyte i wsadzę ponownie to już wtedy nie działa i system się zacina
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości