Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 pro evolution soccer 5 - problem z uruchomieniem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: WebCatalog • Far Manager • GoodSync • Vivaldi Portable • Vivaldi • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • Kiwi for Gmail
tematy są na forum ale stare wiec nie chce ich "odkopywac" . poniewaz nie mam napędu dvd a miałem okazje dostać tą gre na dvd poszłem do kolegi przerobic to jakos na cd . wszedłem tam gdzie gierka była zainstalowana i połowe skopiowałem na jedna płyta a polowa na druga. gdy wkleiłem to na moj komp i włączyłem wyskakuje taki komunikat "the game is not properly installed". jak to m oge uruchomic ??
eden13 napisał(a):wszedłem tam gdzie gierka była zainstalowana i połowe skopiowałem na jedna płyta a polowa na druga
eden13 napisał(a):jak sie zgrywa te wpisy z rejestru ??
dużo roboty efekt nie gwarantowany.
Trzeba było podzielic obraz dvd (np. win rarem) na 700MB częsci (archiwa),wypalic na CDR, u siebie zgrac płyty do jednego katalogu, wypakować i zamontować obraz DVD w DT i normalnie grę zainstalować.
kolega musi odpalic instalator i wtedy RegmoNT i wylapac ktore pliki dodaja sie do rejestru wtedy tworzy ci plik reg na dyskietke wlaczasz i jest stary trick ripowy
poniewaz sie zabardzo na tym nie znam to mógł bym cie prosic nevesu zebys to mi powiedział bardziej dokładnie . jak sie włazi do tego rejestru ?? nie rozdzieliłem win rarem bo za duzo roboty a zresztą jak bym miał czekac zanim winRAR to rozdzieli to sie zajada .