Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 podkręcić gf 6600 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: SUPERAntiSpyware Free • MailWasher Pro • GS-Calc • GS-Base • Calibre Portable • Calibre • 360 Total Security • n-Track Studio • AIMP
Nie musisz czekac do konca tego przedstawienia tylko patrzec czy nie mna bledow w grafice np. obraz sie nie zamazuje i przeleciec scenki na grafike a potem wylaczyc ESC i robic tak dopoki nie zauwazysz bledow no chyba ze cchesz zaryzykowac i odrazu przejsc w wyzsze obroty to zacznij od wiekszych mhz
U mnie jak zaduzo podkrecilem to ekran czasami mrugal i cienie byly poszarpane
Ostatnio edytowany przez JaNieWiem, 25 Paź 2006, 22:19, edytowano w sumie 1 raz
Nie no zacznij podkrecac podwyzszaj co 10 jak wolisz co 5 no i rob tescik co 10 ale po np 2 scenkach na grafike wylacz i jedz dalej ja sie przyznam ze odrazu przeskoczylem na 520/1040 i jechalem lubie ryzykowac ale wybor nalezy do ciebei
tak no i podkrecaj nie weim jak inni ale ja tak robilem i wyszedl zadowalajacy mnie Efekt...Gdy zaczna sie pojawiac bledy zmniejsz do mhz gdzie jeszcze nie bylo tych bledow i juz
garfield2 napisał(a):ale czym te bledy w grafice maja sie przejawiac??
pojawia sie(trudne slowo) artefakty
czyli bedziesz widzial niedoskonalosci w obrazie male migajace paski(lub inne rzeczy artefaky latwo zauwarzysz) ja tak mailem ja ustawilem pamiatki na ponad 1700Mhz
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
na poczatku rdzen po 5 a pamiatki po 10 bo i tak napierw dojdziesz do konca mozliwosci chipa a pozniej pamiatek
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
Ja nie robilem bo mi sie nei cchialo P jak mialem na poczatku 500/900 to odrazu zrobilem 520/1050 i od tego momentu robilem testy no i doszlem do 535/1070
Najpierw podkręcaj do oporu procesor potem pamięć. Jak będzie robił jedno i drugie naraz to w razie błędów w grafice nie będziesz wiedział co "przekręciłeś".