Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 okono przy ściaganiu plików • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • NxFilter • MEmu • Inno Setup • Notepad++ Portable • Notepad++ • ProgDVB
siemka. gdy sciagam jakis maly pliczek z neta i przycisnieciu przycisku Download odpala mi sie standardowe okienko które pokazuje stan pobierania, natomiast dziwi mnie fakt ze nie mam wyboru "zapisz" czy "otwórz" a zoodrazu mi sie sciaga sciaga pliczek na PC to folderu C:\Documents and Settings\...\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\4ZU1E9A5
gdzie mam przestawic zeby bylo jak dawniej i zebym mial do wyboru zapisz a takze wskazanie miejsca do zapisu??
W ustawieniach IE(korzystasz z IE ?) masz ustawione domyslnie ten folder,musisz zmienic zeby pytalo gdzie zapisac.Nie korzystam z IE ale chyba w kazdej przegladarce w ustawieniach jest mozliwosc wyboru zeby automatycznie zapisywalo do danego folderu,albo zeby pytalo.
Zichzelf kunnen beheersen is de grootste vorm van heersen