Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 oblivion i rejestr • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Viber • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • TARGET 3001! • Advanced SystemCare Free • Adblock Plus • Grammarly for Chrome • Black Menu for Google
Zachciało mi sie odinstalować Obka, ale gdy dałem uninstal to wyskakiwał jakiś błąd No to usunąłem ręcznie, ale pozostał rejestr , jak włączyć edycję rejestru i jakie pliki odpowiadają za obliviona?
Sempron 2800+ 64bit
GeForce 6600 gt 256mb PCI-E
512mb ramu ale już niedługo 1gb:)
Tak na przyszłość to pisz tutaj. A tak jeśli chodzi o usuwanie z rejestru to wpisz w 'Start -> Uruchom -> regedit'. Jeśli chodzi o automatyczne usunięcie wpisów to jest dobry program, a mianowicie CCleaner. Całkowicie za darmo, a sprawdza się świetnie. Pozdrawiam!