Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nocd crack-empire at war • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nocd crack-empire at war

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

NoCd crack-Empire at War

Postprzez CrisAder 03 Wrz 2006, 18:48

Mam problem. Otóż, ściągnałem juz kilkadziesiąt dosłownie róznych NoCd cracków do EaW, ale żaden nie działa.
Mam oryginałkę, ale kumpel spieprzył mi płytkę. Kupi mi nową, ale do tego czasu, muszę działać w inny sposób. No i szuka, i szukam i szukam tego NoCd cracka i nic! W Emulu ściągnałem kilkanaście, cenzura nie cracki. W Shareazie, tez i dalej nic.
Ludzie, dajcie namiary na dobrego!! nocd'ka, bo normlanie nie wytrzymam. Ewent. jesli macie to wyślijcie na maila: crisader@op.pl
Bóg Wam to w dzieciach wynagrodzi ;) :lol:
z góry dzięki.
CrisAder

Autor postu otrzymał pochwałę
CrisAder
~user

Dołączenie: 28 Lip 2005, 18:39

Postprzez Siusiak 03 Wrz 2006, 18:48

Nikt ci tego nie da bo to nielegalne :evil: regulamin
Siusiak
~user

Dołączenie: 24 Mar 2006, 16:53
Pochwały: 39

Postprzez jeff 03 Wrz 2006, 18:48

http://forum.programosy.pl/rules.php
jeff

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości